OM azonosító: 031617
Telefon: 36/311-211
Fax: 36/515-116
 

A Wigner Középiskola országosan elismert szakközépiskolaként a műszaki szakemberképzés jelentős bázisa.

Végzős diákjaink döntő többsége továbbtanul a műszaki felsőoktatásban, de képzésünk színvonala kitűnő alapot biztosít más szakirány esetén is. A szakmai orientáció és a szakmai alapozás segítséget nyújt tanulóink számára a műszaki pályák megismeréséhez, miközben szembesülnek azzal, hogy az elméleti tantárgyak hogyan modellezik le a valóságot.

Az intézmény alapítványi fenntartásban működik. A tanulóktól alapítványi hozzájárulást kérünk.

 
 

Hírek, események

 
 
 • KADETTAVATÓ 2018

  HEOL     TV EGER

  November 22-én 26 új katonai tagozatost avattunk kadetté. A tanulóknak Bozó Tibor dandártábornok úr, az Altiszti Akadémia parancsnoka adta át a kitűzőt. A rendezvényen részt vett többek között: Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott; Kriston István főtörzszászlós, a MH vezénylő zászlósa és Rázsi Botond alpolgármester.

   
 • Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjainak átadására

  November 16-án, Budapesten a Stefánia Palotában adták át az idei tanévre vonatkozó Béri Balogh Ádám és Lippay Balázs ösztöndíjakat. Iskolánk tanulói közül heten, Bárczy Dominik, Sári Mónika, Szecskó Laura, Nagy Ádám, Illés Dorottya, Maruzsi Dávid és Gergely Dominik részesült elismerésben. Gratulálunk!

   
 • Wigner Jenőre emlékeztek a Tudomány Napján

  Az intézmény névadójáról emlékeztek meg a Tudomány Napjához kapcsolódóan a Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Középiskola és Kollégiumban.

   
 • “Honvédelem Ifjú Tudósa” pályázat

  November 13-án került sor a Magyar Hadtudományi Társaság “Honvédelem Ifjú Tudósa” országos pályázat eredményhirdetésére a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusán. Szabó Gergő /12.K/ dolgozata I. helyezést, Jekkel Patrik és Nagy Zoltán /11.B/ dolgozata IV. helyezést ért el. A díjakat Benkő Tibor honvédelmi miniszter adta át. Gratulálunk!

   
 • Megyei Diákolimpia

  Október 25-én a Megyei Diákolimpián az iskola kézilabda csapata III. helyezést ért el. Gratulálunk!

   
 • Készülünk a 2019/2020. tanévre:

   
 • Országos Haditorna Verseny 2018

  Ma került megrendezésre az Országos Haditorna Verseny Megyei Döntője. Az iskola 3. csapata (Burg Ádám-9.K, Gergely Dominik-10.K, Major Kristóf-9.K, Nagy Ádám-10.K) V. HELYEZÉST; a 2. csapat (Borók Dániel-9.K, Jónás Dávid-10.K, Kis Kristóf-9.K, Varbai Péter-10.K) IV. HELYEZÉST; a Wigner 1. csapat (Bacsó Dániel-9.K, Gulyás Simon-10.K, Lénárt Márk-11.B, Váradi Márió-11.K, Vona Csaba-11.K) I. HELYEZÉST ért el! Az 1. csapat képviseli Heves megyét a jövő évi országos döntőn!!! Gratulálunk!

   
 • Újabb versenyeredmény:

  Lénárt Márk (11.B) a Heves Megyei Duatlon Diákolimpia múlt heti döntőjében 4. helyezést ért el.
  Gratulálunk!

   
 • A 2018/2019. tanév első versenyeredménye:

  Daru Krisztián (10.K) a múlt héten megrendezett Junior Ökölvívó Magyar Bajnokságon ezüstérmet szerzett.
  Gratulálunk!

   
 • Természettudományi Tehetséggondozó Tábor

  Az Eszterházy Károly Egyetem Természettudományi Tehetséggondozó Táborában vettek részt diákjaink.

   
 • Megyei Katasztrófavédelmi Verseny

  A Városi Katasztrófavédelmi Verseny megnyerése után április 11-én a Megyei Katasztrófavédelmi Versenyen is I. helyezést ért el az iskola csapata (tagjai: Eszenyi Bence, Lénárt Márk, Zagyva Bálint és Zimány Gergő - 10.B osztályosok).
  Gratulálunk, irány az országos döntő!

   
 
 
 
 


Wigner Jenő

(1902, Budapest - 1995, Princeton)
magyar származású Nobel-díjas fizikus
 • "Milyen nagyszerű az, hogy az emberi ész képes egy gondolatot a másikhoz fűzni, képes a következtetésekből csodálatos épületet - erős épületet - alkotni."

  Wigner Jenő
   
 

Partnereink